Student la medicină prins de către poliție trafincând droguri

Este povestea unui student din Cluj la care polițiștii clujeni au găsit în 9 iulie acasă 2 kilograme de canabis. Vecinii au văzut tot ce s-a întâmplat, tânărul ar fi încercat chiar să sară de la balcon ca să scape de „marfă”.Este povestea unui student din Cluj la care polițiștii clujeni au găsit în 9 iulie acasă 2 kilograme de canabis. Vecinii au văzut tot ce s-a întâmplat, tânărul ar fi încercat chiar să sară de la balcon ca să scape de „marfă”.

Student la medicină prins de către poliție trafincând droguri


Student ziua, traficant de droguri după ore. Este povestea unui student din Cluj la care polițiștii clujeni au găsit în 9 iulie acasă 2 kilograme de canabis. Vecinii au văzut tot ce s-a întâmplat, tânărul ar fi încercat chiar să sară de la balcon ca să scape de „marfă”. Când polițiștii l-au prins acesta chiar s-a rugat de ei să-l lase să meargă la licență. 

„Stătea în bloc cu mine, când au venit peste el a sărit de la etaj. De la 1. S-a lovit la cap și a încercat să arunce drogurile peste gard, în grădina blocului. E student la Medicină din ce știm noi. La 6 au venit peste el, pe strada Edgar Quinet. E din Gorj copilul, s-a rugat de ei să-l lase să meargă la licență”, a relatat o vecină pentru Știri de Cluj. 


Afară erau și câțiva polițiști îmbrăcați în civil, deci în pofida „eforturilor” tânărul nu a ajuns prea departe. 

„La ce specializare era, nu știu, îl vedeam mereu în haine medicale. Când au dat jandarmii în ușă, el de pe balcon a sărit în curte cu una dintre pungi. Afară erau câțiva îmbrăcați în civili și l-au prins. A încercat să scape și a reușit să arunce punga peste gard. După l-au încătușat, el voia să-și ia telefonul de jos și atunci le-a spus că are licența”, a mai punctat femeia.

Ce spun polițiștii clujeni despre acest caz

„Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a reieșit că, în luna martie 2024, aceasta ar fi procurat, deținut și vândut, cu 26.000 de lei, 1,3 kilograme de canabis, iar, la data de 9 iulie 2024, ar fi deținut, în scopul comercializării, aproximativ 2 kilograme de drog de risc (canabis).

Pe parcursul percheziției domiciliare efectuate la aceeași dată, au fost descoperite și ridicate două pungi vidate, conținând în total 2 kilograme de canabis, obiecte purtând urme de substanță, un grinder, un cântar de precizie și un aparat de vidat, precum și alte mijloace de probă.

La data de 9 iulie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc”, transmite IPJ Cluj. 

În cursul zilei de 10 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.