Partidul AUR își prezintă lista de candidați pentru Consiliul Județean Cluj

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) din Cluj Napoca, vine în fața votanților cu prezentarea listei de candidați pentru Consiliul Județean Cluj. Șipoș Cristian, candidatul pentru funcția de președinte a Consiliului Județean, deschide lista.

Partidul AUR își prezintă lista de candidați pentru Consiliul Județean Cluj


Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) din Cluj Napoca, vine în fața votanților cu prezentarea listei de candidați pentru Consiliul Județean Cluj. 

Șipoș Cristian, candidatul pentru funcția de președinte a Consiliului Județean, deschide lista. Mai mult decât oricât, în fața unei echipe întotdeauna există un lider, care trebuie să aibă puterea de a simți lipsurile cetățenilor, astfel, Șipos Cristian este omul potrivit la locul potrivit. 

Acesta este absolvent al Universităţii Tehnice, specializarea Instalaţii. Este de profesie inginer consultant reţele edilitare şi hidrotehnice şi provine dintr-o familie de universitari. Şipoş este un familist convins, fiind tatăl a două fete cu rezultate remarcabile în sport la nivel naţional.


Curea Alexandru, unul din oamenii devotați ai acestei echipe, dar și membru fondator al filialei AUR Cluj, candidează pentru funcția de consilier la consiliul județean Cluj. Este căsătorit, tatăl a doi copii şi absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, specializarea Tehnică Dentară. De asemenea, este un antreprenor clujean.  

În urmă cu 10 ani a pus bazele unei firme de organizări evenimente. Alexandru Curea susţine că a intrat în politică în 2020, sigurul partid din care a făcut parte fiind AUR, din cauza dezgustului pe care i l-a provocat clasa politică. Alexandru Curea își dorește să demaște, după alegeri, atât marile, cât și micile partide, dar și să le înlăture. 

Alexandru Dan Petaca, membru dar și candidat pentru funcția de consilier județean, acesta este de profesie inginer de mediu, iar în prezent este doctorand al Școlii Doctorale de Știința și Ingineria Mediului în Cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca. În anul 2020, şi-a început cariera politică în partidul AUR,deoarece crede că singura salvare a României se regăsește în acest partid, iar cu acest gând și ideal, Alexandru Dan Petaca pornește la ,,luptă”. Crede că verticalitatea oamenilor din politică în aceste momente este mai necesară ca niciodată. De ramarcat faptul la candicatul AUR, Dan Petac este că empatia și ordonanța, dinamica, implicarea și responsabilitatea sunt punctele lui forte.


Lista AUR e completată de Damian Aurel,  care este medic veterinar, cercetător ştiinţific şi profesor la Facultatea de Medicină Veterinară Cluj-Napoca. De-a lungul timpului a ocupat funcţii cum ar fi Director la Filiala Cluj a INMV Pasteur Bucureşti sau director în cadrul mai multor proiecte de cercetare naţioanale. În calitate de cercetător a publicat 193 lucrări ştiinţifice publicate în reviste de specialitate, volume, anuale., 21 de cărţi (autor şi coautor) şi a coordonat 24 de lucrări de licenţă. De asemenea, este Membru în asociaţii şi organizaţii profesionale ca Asociaţia Generală a Medicilor Veterinari din România (AGMVR), Colegiul Medicilor Veterinari din România (CMVR), Societatea Română de Biologie Celulară (SRBC),Societatea de Morfologie Normală şi Patologică (SMNP), Societatea de Patologie Comparată şi Experimentală (SPCE), Asociatia Veterinară Ecvină România (AVER), Societatea Română de Anatomie (SRA), 2010,Societarea Română de Anatomie Comparată (SRAC), Membru fondator, 2014, Societatea de Istorie si Retrologie Agrara, Membru, 2016, dar şi în academii sau în colectivul editorial al unor reviste: membru în comitetul editorial științific al revistei Agriculture Science and Pactice Journal, USAMV Cluj Napoca, Romania şi Membru în comitetul editorial științific al revistei Anatomia, Histologia, Embryologia, Journal of Veterinary Medicine, publicat de World Association of Veterinary Anatomists, Wiley. Iată, calitatea membrilor de pe lista AUR pentru Consiliul Județean, este încă odată redată prin persoana domnului Damian Aurel, care cu siguranță, prin experiența dobândită, dar și prin legăturile pe care dânsul le are, va reuși să inoveze și să aducă un nou concept acestui județ.


Cunoscutul avocat din Cluj-Napoca, Gonczi Tiberiu, tată a șase copii, este unul dintre candidații de pe lista AUR pentru Consiliul Județean. 

 

 

Mircea Vicențiu Irimie, un om implicat în viața politică a Clujului, cu o experiența vestă în administrație. Acesta este căsătorit de 33 de ani și părinte a doi copii absolvenți ai Facultății de Medicină din Cluj. Este creștin ortodox și absolvent al Facultății de Management Brașov și a unui Master în Administrație Publică, dar și absolvent a două cursuri Postuniversitare. Este antreprenor de 30 de ani și, după cum afirmă chiar dumeanlui, a oferit peste 23 de mii de salarii prin firmele sale. Experiența, dar și implicarea de care dă dovadă Mircea Vicențiu Irimie, nu face altceva decât să întărească idea că echipa AUR este ceea ce-i lipsește județului Cluj. Începând de la modernizare și dezvoltare, candidatul pentru funcția de consilier județean, Vicențiu Irimie, își dorește ca potențial județului să fie atins la maxim. 


Pe listele AUR pentru Conislul Judeţean se află şi Şteţca Andrei Vlad, un tânăr avocat clujean, din familie de justiţiari, membru al Uniuniii Barourilor din Româna. Şteţca este pilonul care nu va lasă să se treacă cu orice preț peste toate mizeriile făcute de actuala conducere a CJ Cluj. Prin profesia pe care o practică, acesta va fi primul care le va apăra drepturile românilor din Cluj Napoca și nu numai.


Stoica Lucian Claudiu, candidat pentru funcția de consilier din partea AUR la CJ Cluj, este un întreprinzător în domeniul Horeca, face parte dintr-o familie tradiţională de rromi cârciumari din Clujul Vechi, familia lui fiind cunoscută la nivel local. Stoica este un reprezentant de seamă al comunităţi rrome și asta nu-l impiedică cu nimic să intre în această luptă politică. Comunitățile rrome sunt de acum reprezentate de un emblematic membru al acestora, care va avea grijă de drepturile lor. 

 Nu în ultimul rând, pe listă se regăseşte  Pintea Sorin un bun profesionist, fost cadru MAI, sportiv şi iubitor al Clujului, dintr-o familie bună cu rădăcini în Vechiul Cluj. Cu siguranță, mediu din care provine candidatul Sorin Pintea, va aduce un plus de schimbare județului. Viziunea, organizarea, dar și verticalitatea acestuia, vor contribui la clădirea unei noi fațade a ceea ce înseamnă județul Cluj, lucru pe care oamenii îl așteaptă demult.