MEZElikeul sau dictatura liftierilor

Mezelicul este un fel de mâncare de completare,niciodată principal,frugală,poate fi și obiect lipsit de valoare! Dl Meze ține morțiș să fie el mezelicul! Niciodată primul,niciodată principalul!

MEZElikeul sau dictatura liftierilor


MEZElikeul sau dictatura liftierilor

● fragment din Jurnal anticampanie

●din mațele USR Florești /Cluj

●Mezelicul este un fel de mâncare de completare,niciodată principal,frugală,poate fi și obiect lipsit de valoare!

Dl Meze ține morțiș să fie el mezelicul!

Niciodată primul,niciodată principalul!

Domnia să fiind intr-o permanentă fugă după atenție, cred că poate fi un... MEZELYKE!

●În spitalele din Cluj,dar nu numai ,dacă vrei să ști totul despre un medic,despre o asistentă,un medicament,cât costă o șpagă,cum se dă ,ultimii morți și poveștile de dragoste între asistenta șefa și chirurgul Scalpel,începe în lift o discuție cu liftiera!

●Liftierele noastre sunt niște harduri ambulante,ușor plictisite și prost plătite, zic ele,dar mereu pregătite să se lipeasca de o mică atenție!

●Oriunde te duci, intr-un spital,se deschid două uși și,brusc,apare ea,liftiera, stând pe scaun,pregătită să îți finiseze destinul.

Sobra si maiestoasa,ca un dictator!

●Nu știu de ce,cred că din asemănare, m-am gândit că în actuala structură,lista de consilieri useriști este una de ...liftiere cu aere de doctori chirurgi!

De ce liftiere?Pentru că usereul actual din liste este echipa care ii căra geanta lui Todoran,Dehenes și chiar lui Flaviu Udrea la prima descalecare din 2020!

●Ce l-o fi făcut pe FU să renunțe la ei,putem bănui, dar mult mai important mi se pare cu cine i-a inlocuit!

●Alura de yesman și analfabetismul funcțional în știința politicii,precum și percepția realității din Florești este portretul robot al consilierului usr(n.n-la cei.mai mulți)

●Urmărind USR,după o prestație rezonabilă în CL Floresti,ca opoziție ,în 3 ani,am rămas interzis când am văzut ce greșeli fac;îți lasă impresia că serviciile și-au amintit de nașterea USR și acu a venit vremea să-l educe ca pe AUR!

●Mă întreb cât de mare îți poate fi ego-ul ca să renunti la generalii cu care tu te-ai definit corect partid de opoziție,intr-un CL dominat copios de lingăi și profitori?

●Mă întreb ce forță nevăzută îți poate impune un personaj ca Meze,pierzător pe linie,la fiecare confruntare electorală,individualist,posesor de partid de poche:scurt,îngust și puțin la toate!

Meze putea veni ,după întrarea în CL intr-o alianță și atunci unu plus unu egal doi,dar așa este egal unu cu virgulă.

Ocuparea locului doi și pretenția de-a fi vice este o gogoriță!

De unde scoate FU- DM majoritate să-l faca vice pe DM?

Nici un partid care va mai întra în CL nu ii va susține:

PNL,nu,UDMR,nu,verzi prin Abrudan,nu,iar PSD ii va lovi în moalele capului,după turnatoria lui Meze la BEJ,împotriva lui Șulea

●Doar cineva care îi are la mână sau...pubertatea lor politică,să folosesc un eufemism,pentru a nu-i face sa roșească i-aubimpins spre asemenea gafe.

●Ca și cum cele doua calamități n-ar fi fost suficiente, Floreștiul s-a mai pricopsit și cu o invazie de lăcuste din Forta Dreptei,speciile Oros și Orban!

●Cu cele trei mari probleme,USR va trebui să îi mulțumească Cerului dacă vor mai avea 5 consilieri,necum sa dea și vicele

●Un rateu de obiectiv, adică FU nu prinde fotoliul de primar,îl va împinge pe acesta la magazia USR din spatele casei,iar pe consilierii usr în gura lupului Pivariu,care în primul an de alianță si-a bătut joc de USR la modul bombardier,kokalar

●păcat,pentru că FU. este un tip prizabil(n.n.Pivariule,Prizabil se refera la altceva!),educat,cu școala și practica la zi!

●Politica ,însă, te obligă să decontezi orice greșeală, când nici nu te aștepți!

●Chiar dacă în politică unu plus unu, nu fac doi,echivocul poate fi principiu,iar compromisul lemă ,politică este o știință, iar USR încă n-a ,,trecut clasa"!

Revenind la MEZElike vreau să vă mai spun câteva lucruri:

●a fost singurul,cu excepția mazilitilor din USR,care l-a criticat pe Pivariu.,,Eroii ceilalți au fost la somn sau interese 4 ani!

● incapabil sa lucreze în echipă

●L-am sunat după ce a depus plângerea împotriva lui Șulea și i-am spus că nu mă interesează decizia BEJ Cluj,pentru că jocurile erau făcute, actul penibil a lui Meze era doar un pretext..i-am spus că, strategic,este o greșeală politică, pe care USR nu trebuia să și-o asume și pe care o va deconta cu siguranță....

Ar fi trebuit să îl lase pe Pivariu s-o facă,pentru ca avea o frica viscerala de Șulea. Așa,USR a făcut jocul PNL din prostie

Meze nu a înțeles,iar Udrea nu a îndrăznit,de aceea trăim dictatura liftierelor și ni se servește doar mezelic!

Cu miros îndoielnic.