Festivalul Berii Culturale de la Cluj

În onoarea scriitorul Bohumil Hrabal se va servi bere cehă

Festivalul Berii Culturale de la Cluj


În perioada 12-14 aprilie va avea loc „Festivalul Berii Culturale”, organizat în onoarea scriitorului Bohumil Hrabal și a berii cehe, la Insomnia Cafe&Bistro, cel mai vechi pub din Cluj-Napoca.


Pornind de la celebrul citat al scriitorului ceh Bohumil Hrabal „Fără bere aș muri de viu”, Insomnia Cafe&Bistro organizează Festivalul Berii Culturale, în onoarea berii cehe și în onoarea marelui scriitor. După cum știu pasionații de literatură, Hrabal a iubit berea și multe dintre scrierile sale o au ca laitmotiv.


Insomnia mereu a fost un loc unde cultura este la ea acasă, iar berea a fost mereu bună. De aceea, am decis, că pentru a celebra cei 110 ani de la nașterea marelui scriitor ceh Bohumil Hrabal, care s-au împlinit pe 28 martie, să organizăm acest festival. Astfel, pentru a duce mai departe dragostea pentru Hrabal și pentru berea cehă, toate evenimentele care vor avea loc de vineri până duminică, vor avea intrare liberă și vor putea fi savurate alături de prieteni și o bere cehă rece”, spune Tünde Márkos, proprietara localului.

Vor avea loc numeroase evenimente, de la spectacole-lectură, la concerte, quiz-uri, jocuri interactive și proiecții de film, iar intrarea este gratuită la toate.