DE CE MINȚI ȘI NE ÎNȘELI, Dle Pivariu?

Firmă fantomă pentru ca fiul Magraonului DSVSA,să primească 71% din voturi ,,INSTITUTUL DE SONDAJE"CIRA este un site cu o adresă din Bucuresti și un nr de telefon la care nu răspunde nimeni.


DE CE MINȚI ȘI NE ÎNȘELI,Dle Pivariu?

●Firmă fantomă pentru ca fiul Magraonului DSVSA,să primească 71% din voturi

,,INSTITUTUL DE SONDAJE"CIRA este un site cu o adresă din Bucuresti și un nr de telefon la care nu răspunde nimeni.

●Se laudă cu,,20 de experiență, dar site-ul este din 2021,iar firma e de negăsit la MF.și nici pe Termene.ro-site care cuprinde toate firmele înregistrate la MF.

●Asemenea strategii,bazate pe minciună, fals,uz de fals și înșelăciune sunt armele disperării pentru un candidat care este părăsit de electoratul propriu sau stă prost în sondaje.

●Murdar este ca nici unul dintre competitori nu a reacționat!?Stafurile candidaților dorm în pace,sperând că proștii primari îi vor face!

●Aruncarea pe piață a lui Traian Abrudan are menirea de a opri hemoragia corpului electoral PNL,pentru economia componentei Consiliului Județean.Ecuația e simplă: puțini consilieri locali, puțini consilieri județeni.

Acest lucru nu îl poate priza dl Tișe.

●Traian Abrudan , "demisionat"din PNL este încă un semn că Pivariu stă prost în sondaje;nici pe departe la 71%!

Dacă această comunitate ar avea un minim de demnitate,pentru o asemenea minciună, Pivariu ar trebui expulzat;democratic,

cu respectarea legilor.