CFR Cluj este învinsă de liderul FCSB pe teren propriu și pierde șansa la titlu (0-1)

CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României.


CFR Cluj și FCSB s-au întâlnit astăzi, 14 aprilie, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca în etapa cu numărul patru din play-off-ul Superligii României. CFR Cluj este învinsă pe teren propriu și se depărtează la 13 puncte de lider. 


CFR Cluj este învinsă de liderul FCSB pe teren propriu și pierde șansa la titlu

Prima repriză începe cu show-ul așteptat în acest derby, prima ocazie a partidei vine în minutul 12 când FCSB a recuperat în jumătatea adversă prin fundașul stânga Risto Radunovic care a trimis spre Adrian Sut care a tras puternic dinafara careului și a lovit bara transversală.

Deschiderea scorului vine în minutul 15 când FCSB a beneficiat de o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri carăe a fost executată de Florinel Coman perfect la colțul lung și balonul s-a lovit de transversală ca mai apoi să intre în poarta apărată de Răzvan Sava și scorul a devenit 1 la 0 în favoarea oaspeților.