Femeie de 70 de ani s-a răsturnat cu mașina într-un râu

Un accident a avut loc, miercuri seara, între localitățile Răchițele și Scrind, în jud. Cluj. Un autoturism s-a răsturnat într-un pârâu. O femeie a fost extrasă din mașină de către participanții la trafic.


Un accident a avut loc, miercuri seara, între localitățile Răchițele și Scrind, în jud. Cluj. Un autoturism s-a răsturnat într-un pârâu. O femeie a fost extrasă din mașină de către participanții la trafic.


„Femeia a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD deplasat la fața locului, ulterior fiind transportată la spital”, a transmis ISU Cluj.


ACCIDENT la Răchițele, în Cluj. Mașină RĂSTURNATĂ într-un pârâu. Femeie dusă la SPITAL

„Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în această seară la un accident rutier petrecut pe DJ 108C, între localitățile Scrind-Frăsinet și Răchițele.


La fața locului au fost alocate o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au găsit un autoturism răsturnat pe plafon, în albia unui râu, fără ocupanți în acesta.


O femeie, în vârstă de aproximativ 70 de ani, care a reușit să iasă din autoturism cu ajutorul trecătorilor până la sosirea pompierilor, a primit primul ajutor calificat de la echipajul SMURD, fiind apoi transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era conștientă și cooperantă”, a revenit cu informații ISU Cluj.