Fostul și viitorul antrenor al celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu urmează să sosească zilele acestea la Cluj


Fostul și viitorul antrenor al celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, urmează să sosească zilele viitoare la Cluj-Napoca pentru a semna un nou contract cu gruparea feroviară. Va începe de urgență munca și va avea un salariu de 30.000 de euro/lună, la care se adaugă alte bonusuri de victorii per etapă, de obiective interne și eventual internaționale. Va avea primă de campionat – 200.000 de euro, plus clauză de reziliere.


Dan Petrescu s-a despărțit de Jeonbuk, urmează să părăsească și Asia cu destinația Cluj-Napoca, pentru a semna cu CFR. Patronul ardelenilor Nelu Varga îl așteaptă zilele viitoare pentru a semna noul angajament cu tehnicianul ce a cucerit cinci trofee de campioană cu CFR, scrie GSP.

Pe ce bani se întoarce „Bursucul” la CFR Cluj? Devine cel mai bine PLĂTIT antrenor din Superligă

Dan Petrescu revine în România pentru a încerca să mai pună o piedică FCSB-ului în lupta la titlu. Încă de acum! Sunt toate semnalele că SuperDan va sosi și va sta pe banca ardelenilor încă din proxima etapă, derbyul cu roș-albaștrii din Gruia. Echipele sunt despărțite în prezent de 10 puncte.


Petrescu a trasat ordine precise și în privința meciului din Giulești, de sâmbăta trecută, 4-1 cu Rapid, când a oferit indicații și tactica de joc lui Ovidiu Hoban și Francisc Dican.



Petrescu nu va avea drept obiectiv titlul încă din acest sezon, dar cu siguranță pentru următorul. Totuși, CFR Cluj va încerca o remontada istorică încă din actuala stagiune. Antrenorul va avea un bonus uriaș dacă va reuși lovitura anului: 200.000 de euro. Bani degrevați de orice alt obiectiv următor, precum o calificare în grupele unei competiții europene.