Un copil de circa 6 ani a fost călcat la propriu de o femeie în picioare pe o alee din cartierul Gheorgheni.

Copilul provine dintr-o familie fără mamă, cu o situație materială foarte grea, fiind îngrijit numai de tată. Aceștia locuiesc în chirie în cartierul Gheorgheni. Băiatul a fost agresat zilele tercute de o femeie în stare de ebrietate, pe o alee din cartier fără niciun motiv.


Un copil de circa 6 ani a fost călcat la propriu de o femeie în picioare pe o alee din cartierul Gheorgheni.


Copilul provine dintr-o familie fără mamă, cu o situație materială foarte grea, fiind îngrijit numai de tată. Aceștia locuiesc în chirie în cartierul Gheorgheni. Băiatul a fost agresat zilele tercute de o femeie în stare de ebrietate, pe o alee din cartier fără niciun motiv.


Zilele trecută vine băiatul cel mic, Cristi, acasă din parc și îmi zice că s-a luat o femeie de el și l-a calcat pe mână. Am căutat-o, dar nu am găsit-o. Cineva mi-a trimis o filmare cu ce face. Am aflat ulterior că este o alcoolistă și o știe tot Gheorgheniul”, ne-a relatat tatăl băiatului.


Băiatul plimba căinele familiei, iar femeia l-ar fi agresat pentru că acesta a strigat la animal.


Tot mai multe cazuri de acest fel se întâmplă și nimeni nu face nimic...


Politia a spus către parintii fetitei agresate ca lor ar trebui sa le dea amenda pentru neglijenta, ca au lăsat un copil de 7 ani singur in parc...”, a mai spus aceasta.