PSD și-a desemnat candidații atât la Primăria cât și la Consiliul Județean Cluj

Aurelia Cristea pentru Primărie și Alexandru Cordoș pentru președenția CJ Cluj


Fostul deputat Aurelia Cristea a fost desemnată, vineri, într-o ședință a Consiliului Politic Județean a PSD Cluj drept candidat Primăria Cluj-Napoca la alegerile locale din 9 iunie, iar secretarul executiv al filialei județene, Alexandru Cordoș, a fost numit candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.


Potrivit unor surse din PSD Cluj, opinia majoritară a social-democraților clujeni a fost ca filiala să aibă un candidat propriu la Primărie pe care să îl arunce în lupta electorală împotriva lui Emil Boc și să nu se meargă cu candidatul independent Sabin Sărmaș.


În ceea ce privește candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, a fost desemnat Alexandru Cordoș, care este liderul grupului PSD din CJ Cluj și fost președinte al filialei, în baza experienței sale administrative.


În ceea ce privește candidatul PSD la Primăria Câmpia Turzii nu s-a luat, încă, o decizie, urmând să se analizeze potențialii candidați în locul lui Avram Gal, liderul filialei municipale, care a anunțat că va candida, dar nu o mai mai poate face din cauza unor probleme penale.