PAPAGALII de Tureni uită de la aripă la ...cioc!


PAPAGALII de Tureni uită de la aripă la ...cioc!

●Prostia vine,de fiecare dată, la pachet cu nesimțirea,cu fudulia

●La Tureni,Andris-ungurul neterminat și romanul neinceput-este un exemplu grăitor. Din nefericire ,comunele țării sunt populate de fuduli,proști și nesimțiți,ajunși peste noapte din neica-nimeni,buricul ulițelor.

●In CL Tureni sunt consilieri cu școli la zi,echilibrați,analitici,

cu realizări despre care nimeni nu poate comenta negativ.

Medici,ingineri,

muncitori,conștienți de obligațiile pe care le au în CL,se implică în activitatea UAT. Și rezultatele se văd, oricât ai vrea să fii de orb.

●Din nefericire,cei ce vor și știu, sunt virusați,la fiecare ședință de un cârd de papagali a căror menire este să încetinească orice decizie și să pună într-o lumină rece executivul.

●Se fac că nu au tinere de minte:azi voteaza filmarea în totalitate a ședinței, apoi nu mai vor,dar vor ei să se filmeze cu telefoanele!?

Casă de nebuni,papagali cu pene zburlite,curuleț roșu, opărit!

,,Mi-am băgat om să vorbească în locul meu",râgâie perusul penal,cu pretentii de primar,intr-o discutie cu un venerabil bunic din Tureni,care l-a sfătuit să-și vadă de colivie.

●La un asemenea grad de înțelegere a personalității unui primar,a calităților de care e nevoie pentru a conduce o comunitate in sec XXI: AI, fbk,instagram și a dronei,nu ne mirăm că Andris vine în cârd cu un brânzar bun-Csaby stie face branza,dar cu un intelect rămas la nivelul mulsului manual,dar care are pretenții de viceprimar și cu un lotru, cu mari greutăți in ale intelegeri unei fraze simple;un oarecare Trif,pregatit pentru o baie in petale de trandafir și inimioare roșii, precum Cristi din Banat(?!?)

CHIAR NU NE MAI MIRA NIMIC!

Toți trei componenți ai cârdului de papagali sunt roșii la curuleț și trebuie tratați sa nu se oprească mai tare

PS.Andris e pus să se pozeze cu diverși interlopi,din diverse partide,pentru a părea că nu are treabă cu UDMR,dar un scenariu UDMR plus Andris, nu ar surprinde pe nimeni!

Nu o surprinde nici pe directoarea școlii din care copiii năvălesc peste drum,la Andris,pentru țigări,bere,votcă,

eugenia,pufuleți și ale produse necesare bunei creșteri sănătoase.

Poate că doamna vice își iese din calmul ardelenesc și ne demonstrează că ne-am înșelat !