Primim cu proștii -PIVARIU și MANDI LOVESC DIN NOU


Primim cu proștii -PIVARIU și MANDI

LOVESC DIN NOU

●Spălătoria din poze se află pe str Eroilor și a făcut obiectul mai multor sesizări din partea vecinilor pentru tulburarea liniștii și acțiuni incompatibile cu un mediu curat.

●Sub protecția celor din Primăria Florești, persoană implicată Bogdan Pivariu și a PL Floresti,persoană implicată Ciprian Mandi,proprietarul spălătorie si-a văzut de ....clabuci!

●Subiectul e de țară a proștilor și noapte a minții !

●Mandi și Pivariu dau dispoziție scrisa de ,,suspendare a activitatii"spalatoriei până la remedierea neajunsurilor,dar un echipaj al PL Floresti,trimis de același Mandi la fața locului,în urma unei noi sesizări,cu același subiect,declară că,,NU PUTEM INTERVENI DEOARECE E PERSOANĂ JURIDICĂ!?!?

●zilele trecute Pik și Pok-Pivariu și sluga sa credincioasă Mandi,au lovit din nou,cu un răspuns la o noua sesizare,care răstoarnă orice teorie despre poluarea apelor industriale reziduale!

Citiți cu atenție scrisoarea de răspuns din poză și veți afla ,pentru prima dată în viață,că apa rezultată în urma spălării automobilelor este... ,,limpede"!?

● e limpede un singur lucru:sunteți fie incompetenți,fie mituiți ,fie nu va pasă decât de voi și pletora care va secondează

●n-ați vrea să vă spălați epiderma,dlor ,intr-o apă atât de limpede?

(Pozele ne-au parvenit de la cititori)

PS.Susținem orice inițiativă privată,dar nu în detrimentul sănătății oamenilor și mediului