Mâna lui Pivariu cel Bătrân e foarte alunecoasă


MIROASE URÂT, dacă e mâna lui Pivariu cel Bătrân

●Supărarea când îmi vine

De la vaci trec la ovine!Ca-mi convine!

●ce se ascunde în spatele unei licitații la DSVSA?

●OROS și PIVARIU sunt în ecuație

În imagine :

Același Magraon,capul mafiei din DSVSA Cluj

●În Borșa Clujului,cunoscută,

mai degrabă,prin unitatea medicală pentru bolnavi psihici,umbra puturoasă a lui Nicolae Pivariu,șeful DSVSA este intensă

Aceasta Umbră este îngroșată și de celălalt personaj sulfuros,numitul Adrian Oros.

● Cei doi,prin deciziile luate, au înrobit medicii veterinari,transformându-i în pioni sclavi,dependenți de DSVSA.

La Borșa, dr veterinar Cristian Moldovan a întrat în conflict cu ,,Puterea locala " formată din familia Secară(dna primar-dl pretinu lu Oros).

●Lumea zice că nu ideile filozofice și nici strategiile de dezvoltare a comunei ar fi fost cauza diferendului,ci cu totul altceva,care ține de reviste pentru adulți!

●cum nu ne interesează poveștile de alcov ,vom încerca să vedem de ce doctorul veterinar Cristian Moldovan fuge de botinele din Borșa la 60 de km,taman la ovinele din Tureni .

●,,am încercat sa scăpăm de el(n.n.-de doctorul Moldovan)de foarte mult timp,,se confesat dna Primar oricui,dispus sa asculte,,necazul"edilului.

De ce oare?

● Pentru că doctorul era în conflict cu soțul?

● Pentru ca soția doctorului are reacții de ,,fată de Dăbuleni, când își lauda pepeni la tarabă?

De iubire?

●Nu știm cu precizie chirurgicală, dar știm că, împreună cu pretinul Oros și Magraonul Penal de la DSVSA ,Nicolae Pivariu,au pus la cale

mutarea indezirabilului dr vet.CM la Tureni

● Mutarea lui la Tureni este și o formă de pedepsire a celor de acolo,care nu il au la ficati deloc pe Pivariu.Magraonul,prin sluga sa dr Palea, i-a amendat și i-a chinuit pe cei din com Tureni până și-au luat lumea în cap și au vândut animalele,apoi au luat calea străinătății.

●Sub aparență legalitate a unei licitații, contestabila încă de la caietul de sarcini,dr Moldovan câștigă Tueniul promițând 6!!! medici pentru Tureni.Șase! ,,6 medici care vor presta fiecare,conform contractului de munca,câte 2 ore.,,ba ești prost?ba,ești nebun?"

Spre comparație, Turda are ,,decât "1,5 medici!?!

● Nimeni nu s-a sesizat de acest artificiu!

●Nu comentam despre Aiton,o un alt cabinet veterinar,unde dr.Moldovan si-a depus dosarul,dar unde astrele erau aranjate de DSVSA pentru altcineva.

●Prin urmare dr vet. Moldovan va face naveta zilnică 120km ,de la Borșa la Tureni și retur,și va pricopsi fermierii cu șase medici frumoși și cu el 7,care-i și întrece!

●Magraoane,Orosică ,pe cine vreți să prostiți?


●De ce va bateți joc de meseria de medic veterinar, folosind medicii ca monede de schimb în afacerile voastre?


●Dr Moldovan,trecem peste derapajul soției DVS,care nu are cele mai elementare norme de comunicare între doua persoane și vă punem o singură intrebare:la ce va așteptați din partea unei comunități pe care o sfidati tratând-o ca pe o târfă pe care o poți avea oricând,contracost?


P.S. Nu puteți sa pretindeți ca spuneți adevărul,dar nu doriți sa se publice,d-le Moldovan.

Puteți sa ne dați în judecată!

Omagii ,,Doamnei cu pepenii"!