DOREL LOVESTE DIN NOU



,,să văd bărbăția din voi care întrați în târg la Gilău. Numa excortat de mascați ieși. Bagamiasi p**a în familia și rasa voastră "text primit de victimă

●la Târgul de la Gilău,care s-a ținut vineri,Dorel Miclea,un crescător de cai,extrem de controversat,cu un trecut plin de umbre,a făcut o demonstrație de golănie!


●Mai precis,potrivit declarațiilor victimelor,Dorel,ca un veritabil ,,bombardier",

le-a interzis accesul în târg unor crescători de cai ,veniți de la Iclod să își expună exemplarele din herghelie.


● Ii cheamă Sile Roman și Romeo Răcășan și iată ce ne-au declarat:,,abia intraserăm în târg, când, de undeva din dreapta scenei,de la o tarabă cu băuturi alcoolice,Dorel Miclea s-a năpustit asupra noastră, cerându-ne, printre amenințări și înjurături,să părăsim târgul"

,,Vă bag o țeavă în cap,dacă nu dispăreți,ne-a amenințat DM "

,,Inițial,am crezut că un grup de romi,care asistau la amenințările și înjurăturile lui DM ,erau pregătiți să ne bată.Dar nu,romii au fost pașnici.. Mai mult ,un domn Petrica, a intervenit în favoarea noastră


●,,cred că reacția lui Dorel a fost pregătită cu o zi înainte când am primit amenințări pe telefon,de pe o cartela prepay,ne-a declarat Sile Roman.Uitati ce text am primit pe telefon:,,să văd bărbăția din voi care întrați în târg la Gilău. Numa excortat de mascați ieși. Bagamiasi p**a în familia și rasa voastră "●Interpelat de RV 24 ,Dorel Miclea a negat toate afirmațiile făcute de Syle Roman

În istoricul celor doi a existat o altercație prin 2019,tot pe tema cailor,"dar,de atunci ne-am văzut de o dura de ori și nu au fost probleme",a precizat SR


● Ce se ascunde,cu adevărat, în spatele conflictului


●Dorel Miclea sprijinit de clanul Pivariu a încercat să facă legea,adică să-și impună propria lege în rândul Crescătorilor de cai din județul Cluj.


●DM a fost unul dintre cei care a făcut presiuni,potrivit surselor din zonă, asupra fermierilor din zona Săvădisla să nu semneze plângerile împotriva clanului Pivariu.


●Pe de altă parte, exemplarele lui Miclea ,, nu mai sunt ce au fost".Confratii de breaslă spun că Miclea a pierdut competiția celor mai bune exemplare.Iar Syle Roman este recunoscut ca fiind mai bun decât Miclea,prin exemplarele de cai deținute și prin cele vândute.


●Reacția de maidanez a lui Miclea nu întâmplător a apărut la debutul sezonului de montă.

Nefiind cel mai bun,nu va mai primi comenzi din țară, precum în alți ani,ori asta se traduce prin zeci de mii de euro pierdere!


●O singură montă se taxează cu prețuri de la 10 milioane în sus(1000 lei)!


●Se pare că DM,implicat,în ultima vreme,în domeniul construcțiilor, nu mai are timp să se ocupe de cai,prezența acestora în târguri și expoziții fiind,,de plâns" ,pentru cunoscători.

Deverul lui DM i-a scăzut și pentru că majoritatea colegilor de breaslă îl consideră un sifonar(toarnă tot la DSVSA)și nu joacă după cutumele breslei

● Ultima Oră

DM va face obiectul unei plangeri penale,din cauza ,,intabulări "pe persoana fizică a Târgului de la Gilău, printr-un procedeu de sorginte mafiotă.


●DORELE,DORELE,te-

așteaptă zile grele!